NGR - aktiviteter

NGR erbjuder programträning i Othem för Jan-Ove Olsson. När? 11/2, 3/3, och 24/3.
Du väljer själv vilket program du vill rida. Du får feedback efter att du ridit ditt program och möjlighet att träna på delar i programmet.
Start kl.10 med program på kort bana. 20 minuter per start + 2 i collecting ring. Därefter program på lång bana, 20 minuter per start med två ekipage inne i ridhuset åt gången.
Pris: 100 kr för medlemmar, 300 kr icke medlemmar. Anmälan skickas till josefina.rustas@gmail.com senast torsdagen före den dag då programträningen äger rum. Begränsat antal platser. Varmt välkomna!!

Årsmöte kommer att hållas under februari månad - kallelse kommer att skickas ut till Er Alla. Om Ni är intresserade av att arbeta i styrelsen för klubben så mejla oss gärna.

Vi vill gärna veta vad Ni önskar för aktiviteter under 2024 - mejla förslag till styrelsen på ngr@live.se.

Medlemsavgiften för 2024 höjs till 260:-/år/medlem. Anläggningsavgiften är oförändrad, 750:-/termin, 1 300:-/helår eller familjeavgift 1 000:-/termin, 1 800:-/helår. För att lösa anläggningsavgift krävs också medlemskap i NGR. Tänk på att avgifterna för 2024 ska vara betalda innan anläggningen får nyttjas från 1.a januari.

För år 2024 har vi ansökt om att arrangera tävlingar enligt följande:

21 april - 1*/ och 2*/ dressyrtävling
11-12 maj - 1*/ och 2*/ hopptävling på gräsbanan
5-6 oktober - 1*/ och 2*/hopptävling inomhus

Om intresse finns fortsätter vi att löpande arrangera klubbhoppningar och programträningar under 2024 samt naturligtvis KM i hoppning och dressyr samt förhoppningsvis även Skill at Arms under hösten 2024.